Predstavljevna platforma za komunikaciju gradskih službi

Predstavljevna platforma za komunikaciju gradskih službi

U  Holdingovom pozivnom  centru (zgrada Autobusnog kolodvora), u nazočnosti gradonačelnika Milana Bandića i predsjednice Uprave Zagrebačkog holdinga  Ane Stojić  Deban predstavljena je platforma za komunikaciju gradskih službi.

-Prije dvije godine smo otvorili pozivni centar, sada imamo nadogradnju pozivnog centra, ali ne u smislu broja telefona, nego u smislu hitnije i brže intervencije prema zahtjevima građana.- rekla je, predsjednica Uprave Zagrebačkog holdinga Ana Stojić  Deban.

Na inicijativu gradonačelnika ustrojene su specijalizirane radne jedinice za interno informiranje i komunikaciju u slučajevima nepredviđenih, specifičnih, neželjenih i sličnih situacija na području grada Zagreba.

– Prije šest mjeseci sam predložio predsjednici Uprave Stojić Deban i gospodinu Kaliniću, kako bi trebalo  staviti na jedno mjesto kontakt između svih službi u Gradu Zagrebu. Tri stvari su mi bile na pameti, a to su što bolje informiranje, preveniranje  i alarmiranje, svih službi, od vatrogasaca, policije, hitne pomoći.- rekao je gradonačelnik Grada Zagreba Milan Bandić.

 

Tekst: Inga ĆUŽIĆ/ZNA

Foto: Mario ĆUŽIĆ

 

 

Leave a Reply