Na području Zagreba u dva požara smrtno stradala jedna osoba

Na području Zagreba u dva požara smrtno stradala jedna osoba

Prema zaprimljenoj informaciji od Vatrogasnog operativnog centra Javne vatrogasne postrojbe Grada Zagreba na području grada Zagreba tijekom jučerašnje večeri i noći zabilježena su dva požara stambenog prostora, požar stana na adresi Ivana Matetića Ronjgova 18 i u stanu na adresi Vojina Bakića 4.

 U gašenju navedenih požara sudjelovalo je, ukupno 34 vatrogasca sa deset vozila Javne vatrogasne postrojbe Grada Zagreba, službenici Policijske uprave zagrebačke i djelatnici Nastavno zavoda za hitnu medicinu Grada Zagreba. Od strane djelatnika Nastavnog zavoda za hitnu medicinu Grada Zagreba pružena je medicinska pomoć više osoba zbog udisanja dima.

Požari su brzom intervencijom vatrogasnih snaga ugašeni, a uzroci požara znati će se nakon što službenici Policijske uprave zagrebačke obave očevid. U požaru na adresi Ivana Matetića Ronjgova 18 spašene su 4 osobe sa četvrtog kata pomoću auto ljestava. U požaru na adresi Vojina Bakića 4 spašena je jedna osoba a jedna osoba je nažalost smrtno stradala.

Foto: ARHIVA/ZNA/Mario ĆUŽIĆ

Leave a Reply