Brzoklizački spektakl u Zagrebu

Brzoklizački spektakl u Zagrebu

Ovaj vikend Zagreb će ugostiti više od stotinu europskih brzoklizača, jer u petak, 09.02. započinje jedinstven sportski događaj na Zagrebačkom Velesajmu.

Šesto po redu europsko kup natjecanje iz Danubia serije, ujedno i posljednje ovosezonsko, održat će se u organizaciji Hrvatskog klizačkog saveza i KBK Meteor. Radi se o vrlo važnom natjecanju Međunarodnog klizačkog saveza (ISU) koje se po drugu sezonu za redom održava i u Hrvatskoj.

U tri natjecateljska dana klizalištem na Velesajmu projurit će stotinjak seniora i juniora iz desetak europskih zemalja, od Turske, Rusije, Latvije i Ukrajine do Slovačke, Poljske, Mađarske, Austrije, Srbije i Češke. Hrvatsku će predstavljati 18 brzoklizača, u kategorijama seniora te juniora A, B, C i D. Na programu su utrke u petak i u subotu od 8 ujutro do 19 sati. U nedjelju su utrke na rasporedu od 9 do 15,30.

Organizatori pozivaju sve zainteresirane da im se pridruže i uvjere kako je na klizalištu Velesajam uzbudljivo, dinamično i napeto. Ulaz i parking su besplatni! Sve što trebate je dobra volja i navijački duh!

 

Leave a Reply