DAVIS CUP: Hrvatska – Kanada 1:1

DAVIS CUP: Hrvatska – Kanada 1:1

li doći do promjene para u našem timu izbornik Krajan još nije donio konačnu odluku.

-Nismo imali Marina da s nama trenira parove pa su s te strane Dodig i Škugor bili sigurnija opcija. No, neke stvari su se sad promijenile. Pokazali smo da u bilo kojoj kombinaciji imamo jako dobre igrače u parovima, u raznim kombinacijama smo pobjeđivali, tako da vjerujem da će bilo koja odluka biti dobra odluka.- rekao je izbornik Željko Krajan.

Naš drugi igrač u petak bio je Viktor Galović. Jedan ‘break’ u prvom ili drugom setu zakomplicirao bi 18-godišnjoj ljevorukoj kanadskoj senzaciji Denisu Shapovalovu put prema pobjedi. Nažalost, nije u tome uspio pa je nakon 110 minuta borbe morao priznati premoć devet godina mlađem suparniku koji ga je impresionirao.

-Igrao sam sa Top 100 igračima i pobjeđivao neke. No, nisam nikada igrao protiv nekoga tko igra tako brzo. Reternira nenormalno. Servirao sam 200 na sat, blizu crtama, ali je svejedno reternirao i to duboko, pod noge. Mislim da bi mogao jako brzo u prvih deset.-rekao je Galović.

Subotnji dvoboj parova u osječkoj dvorani Gradski vrt započinje u 14 sati, koja postava igrača će istrčati na teren to će se saznati sat vremena prije početka meča.

Tekst: Inga ĆUŽIĆ/ZNA//HINA

Foto: Mario ĆUŽIĆ

 

Leave a Reply