Deveti put za redom Lisinski pleše pod maskama

Deveti put za redom Lisinski pleše pod maskama

U predvorju Velike dvorane Vatroslava Lisinskog, održala  se konferencija za novinare u povodu manifestacije Lisinski pleše pod maskama, koja će se održati 03. veljače 2018. godine, manifestaciju su najavili ravnatelj Koncertne dvorane Vatroslav Lisinski Dražen Siriščević,  gradonačelnik Grada Zagreba Milan Bandić, pjevač Jacques Houdek, Natalija Krakić iz MAK teatra i stand up komičar Ivan Šarić.

– Najzabavniji dio godine je pred nama, slijedeću subotu održat će se deveti Ples pod maskama u Lisinskom. Hvala gradonačelniku Bandiću, koji je došao na ovu konfernciju, da nam preda ključeve Grada, kako bi mogla započeti naša vladavina. – rekao je ravnatelj Koncertne dvorane Vatroslav Lisinski Dražen Siriščević.

Zvijezda večeri devetog  maskembala  u Lisinskom je  stand up komičar Ivan Šarić.  Kao i svake godine brojne posjetitelje čeka bogati program uz DJ Marek, Mak teatar (prvi iluzionistički teatar Hrvatske) i Zagiland dok će atmosferu dodatno zagrijati iluzionist Catarza i mađioničar Tomas te Plesna skupina Back to Swing i atraktivne Brazilske plesačice. Posjetitelji će također moći uživati u oslikavanju lica i tijela nadarene družine iz Cirkorame

 Ulaznice po cijeni od 50 kuna omogućit će Vam pristup atraktivnom programu u predvorjima Dvorane.

Večera s tamburašima u 20 sati

Najraskošniji maskenbal u Zagrebu nudi još jednu iznimnu ponudu u nizu zanimljivih događanja. Obogatite karneval u Lisinskom uz ugodnu svirku tamburaša i uživajte u bogatoj večeri, karnevalskim delicijama!

Ulaznice po cijeni od 150 kn uključuju i pristup ostalom atraktivnom programu. Ulaznica za večeru ne uključuje ulaz na nastup Ivana Šarića u Velikoj dvorani.

I ove godine ocjenjivati će se najbolje maske, a jedan od članova žirija biti će Jacques Houdek, nagrade će biti dodijeljene u više kategorija: za najbolju žensku, mušku, grupnu, dječju, te plesni par.

NAGRADE NAJBOLJIM MASKAMA:

PEARL JAM – koncert u Pragu / 3 dana  – s uključenim prijevozom, smještajem (dva noćenja s doručkom u hotelu) i ulaznicama za dvije osobe daruje Svikoncerti.eu
NIALL HORAN – koncert u Beču – ulaznice i prijevoz za dvije osobe daruje Svikoncerti.eu
Izlet i noćenje za dvije osobe u Vicenza – Padova daruje Turistička agencija Burg d.o.o.
PEUGEOT 5008 vikend besplatnog korištenja automobila daruje P Automobil Import d.o.o

3 x kartice za gorivo daruje INA d.d.

500 kn kupon za kupnju na web shop-u www.zutiklik.hr daruje Hrvatska pošta
6 x „SPA cijeli dan“ paket daruje Aquapark Adamovec

Tekst: Inga ĆUŽIĆ/ZNA

Foto: HINA/ Edvard ŠUŠAK

 

Leave a Reply