Buru u čaši vode, izazvao je zamjenski automobil Mercedes E klase

Buru u čaši vode, izazvao je zamjenski automobil Mercedes E klase

Nakon natpisa u medijima oko novog automobila u kojem se vozi gradonačelnik Bandić, sazvana je izvanredna konferencija za novinare u garaži Gradske uprave, na kojoj su uz gradonačelnika, prisustvovali pročelnik Ureda gradonačelnika Miro Laco, šef garaže Rafael Spajić, vozač gradonačelnika Ivan Jurčić i pročelnik Ureda za upravljanje u hitnim situacijama Pavle Kalinić.

– Radi o zamjenskom vozilu, Mercedesu E klase, daruvarskih registarskih oznaka jer je gradonačelnikov službeni automobil na redovitom servisu, i za to vrijeme gradonačelnik će koristiti zamjensko vozilo. Zamjenski automobil ima daruvarsku registraciju jer tvrtka koja je pobijedila na natječaju ima automobile s tim registarskim oznakama. – rekao je šef garaže Rafael Spajić.

Gradonačelnik Milan Bandić, je rekao na konferenciji za novinare, da će kada malo zatopli, na posao ići pješke, kako se mediji nebi bavili njegovim voznim parkom.

-Drago mi je da vas ima u ovakvom broju. Da se otvaraju vrtići, škole, nitko od vas nebi došao, nikada više kamera, zbog jednog automobila. Ovo je za psihologe, sociologe i karikaturiste. Kada ću pisati svoje memoare, ovom ću posvetiti poseban dio, mogao bi zamoliti Frljića da na tragu ovog događaja napravi predstavu u zagrebačkom  kazalištu Kerempuh. – rekao je gradonačelnik Milan Bandić.

Pročelnik Ureda za upravljanje u hitnim situacijama Pavle Kalinić rekao je kako, sa sigurnosnog aspekta, ne vidi nikakav problem što je gradonačelnik Bandić koristio to zamjensko vozilo.  Smatra i da svaki automobil mora biti u skladu s funkcijom koju netko obavlja.

Tekst: Inga ĆUŽIĆ/ZNA//HINA

Foto/Video: Inga ĆUŽIĆ

 

Leave a Reply