19 godina prijateljstva Žuje i hrvatske nogometne reprezentacije

19 godina prijateljstva Žuje i hrvatske nogometne reprezentacije

Hrvatski nogometni savez i Zagrebačka pivovara potpisali ugovor o sponzorstvu čime se nastavlja dugogodišnje partnerstvo–Tradicijom ulaganja u hrvatski nogomet Ožujsko pivo još jednom potvrđuje da je istinski prijatelj nogometa

Hrvatski nogometni savez i Zagrebačka pivovara na konferenciji za medije potpisali su ugovor o sponzorstvu kojim nastavljaju tradiciju partnerstva dugu 19 godina.Ugovor su potpisali predsjednik HNS-a Davor Šuker i predsjednik Uprave Zagrebačke pivovare Marko Njavro i tako su još jednom potvrdili veliko prijateljstvo dva vodeća nacionalna brenda -Žuje i HNS-a.

Zadovoljstvo nastavkom ovog dugogodišnjeg partnerstva na konferenciji za medije izrazio je predsjednik HNS-a Davor Šuker:

“Iduće godine obilježavamo 20 godina od najvećeg uspjeha hrvatskog nogometa, bronce u Francuskoj, ali i 20 godina sjajne suradnje Ožujskog pivai hrvatske nogometne reprezentacije. Ta brojka dovoljno govori o našem partnerstvu kojeg obilježavaju povjerenje, odanost i ljubav prema nogometu. Drago mi je što nastavljamo sa suradnjom na obostrano zadovoljstvo i veselim se što ćemo zajedno slaviti nove uspjehe hrvatske reprezentacije – vjerujem već na  prvenstvu u Rusiji.”

S time se složio i predsjednik Uprave Zagrebačke pivovare Marko Njavrote je istaknuo ulogu Ožujskog piva i Zagrebačke pivovare kao istinskih prijatelja nogometa,čemu su dokaz mnogobrojne aktivnosti i kampanje kojima Ožujsko pivo podupire hrvatsku nogometnu reprezentaciju.

 „Ožujsko pivo je već 19 godina uz hrvatsku nogometnu reprezntaciju, a upravo je i ovo partnerstvo pripomoglo da je Ožujsko pivo danas u javnosti prepoznato kao pivski brend s najčvršćom vezom s nogometom. Izuzetno mi je zadovoljstvo što naše partnerstvo nastavlja svoju dugu tradiciju i drago mi je što će Ožujsko pivo i dalje biti vatreni dvanaesti član hrvatske nogometne reprezentacije.

Foto: HNS

Leave a Reply