Upisi u plivački klub Medveščak

Upisi u plivački klub Medveščak

PK Medveščak nakon ljetne je stanke započeo s upisima u novu sezonu 2017./2018. Od ovog tjedna, tj. početka nove školske godine, na Zimskom plivalištu Mladost, Trg Krešimira Ćosića 10, stručno osposobljeni treneri PK Medveščak provode testiranja znanja plivanja i upise u svoje programe. Testiranja se tijekom rujna provode svakim radnim danom (od ponedjeljka do petka) u 17:30 sati. Tijekom ostatka godine testiranja se provode uz prethodni dogovor na broj +385 99 7328 032 ili na mail: plivackaskola@medvescak.hr.

Testiranja se vrše u kupaćem kostimu ili kupaćim gaćicama, a sa sobom je potrebno ponijeti ručnik, sušilo za kosu i obuću za bazen. Očekuje se da dijete može samostalno preplivati 20 metara bilo kojom tehnikom ili načinom. Ukoliko je dijete zadovoljilo kriterije provjere znanja plivanja, obavlja se upis u PK Medveščak.

U program plivačke škole PKM upisuju se djeca od 5 do 8 godina starosti i ovisno o znanju plivanja svrstavaju se u odgovarajuće grupe, dok je program usavršavanja plivačkih tehnika PKM namijenjen je djeci i mladima od 8 do 18 godina, koji žele pravilno naučiti plivati sve tehnike.

Cilj je PK Medveščak među najmlađima popularizirati plivanje te stvoriti zdrave sportske navike, jer plivanje kao sportska aktivnost utječe na pravilan psihofizički razvoj i zdravlje mladog organizma. Kroz trening, druženje i igru stječu se nova motorička znanja i vještine.

Svi zainteresirani za upise trebaju se najprije prijaviti putem online obrasca na http://www.medvescak.hr/apply/onlineupisnilist, dok se dodatne informacije kao što su termini treninga, nalaze na http://www.medvescak.hr/novost-upisi-se-u-plivacki-klub-medvescak-37.

Radi što kvalitetnijih uvjeta za trening i igru, broj polaznika je ograničen! – priopćili su iz PK Medveščak.

Leave a Reply