Nema više mjesta za prijave na jednu od najiščekivanijih utrka sezone

Nema više mjesta za prijave na jednu od najiščekivanijih utrka sezone

Zatvorene prijave na četvri po redu GRAWE noćni maraton koji će se održati 26. kolovoza na zagrebačkom Bundeku – Za sve koji nisu mogli uhvatiti svoje mjesto na utrci osigurana je virtualna utrka putem aplikacije Endomondo – U sklopu utrke i projekta POKRENI – pokloni svoje kilometre GRAWE će donirati 50.000 kuna Udruzi Veliko srce malom srcu.

Jedna od najiščekivanijih utrka sezone, GRAWE noćni maraton održati će se u subotu, 26. kolovoza na zagrebačkom Bundeku pod sloganom Uhvati mjesec. Zbog rekordnog broja prijava prijevremeno su zatvorene prijave na utrku, no za sve koji nisu mogli uhvatiti svoje mjesto za sudjelovanje na utrci osigurana je virtualna utrka u kojoj se može sudjelovati putem aplikacije Endomondo, a još uvijek se  može naručiti i startni paket (DryFit GRAWE Noćni Maraton 2017 majica i startni broj) po cijeni od 50 kuna.

Ono što ovu utrku čini posebnom jest i dobrotvorni karakter jer upravo tad završava godišnji projekt POKRENI – pokloni svoje kilometre. U sklopu ovog vrijednog projekta trkači diljem Hrvatske kroz cijelu su godinu putem aplikacije Endomondo skupljali kilometre za Udrugu Veliko srce malom srcu za djecu s urođenim srčanim greškama i drugim srčanim bolestima. U samo dva mjeseca od pokretanja projekta prikupljeno je 100.000 kilometara koje će GRAWE, kroz donaciju  od 50.000 kuna, uručiti Udruzi Veliko srce malom srcu na GRAWE noćnom maratonu. Skupljanje kilometara se nastavlja i dalje, a u projekt su se uključili i zaposlenici osiguravajućeg društva GRAWE kako bi zajedno prikupili 25.000 kilometara i tako osigurali dodatnu donaciju od 50.000 kuna za istu udrugu. Ova dobrotvorna nota jedan je dodatan doprinos koji GRAWE želi vratiti zajednici kroz inicijativu PoKRENI, koju provodi već treću godinu za redom, a putem koje tvrtka nastoji biti pokretač pozitivnih promjena u društvu.

Tako je i ove godine GRAWE Noćni Maraton vrhunac kampanje #PoKRENI kojom GRAWE nastoji motivirati što više ljudi na zdrave životne navike, u ovom slučaju fizičku aktivnost kroz trčanje, aktivnost za koju nije potrebna niti dvorana, članarina niti posebna oprema jer trčati se može bilo kada i bilo gdje. Zato je na GRAWE noćnom maratonu za sve trkače-početnike i ove godine osigurana posebna utrka od 4,1295 metara tj. desetina maratona kako bi na jedan simboličan i znakovit način ušli u svijet trčanja i napravili svoje prve aktivne korake.

Foto: ZNA/ilustracija

Leave a Reply