Doček zlatnih vaterpolista na Trgu bana Josipa Jelačića

Doček zlatnih vaterpolista na Trgu bana Josipa Jelačića

Grad Zagreb i Hrvatski vaterpolski savez priredit će organizirani doček za vaterpoliste koji su  jučer na Svjetskom prvenstvu u Budimpešti osvojili zlatnu medalju.

Na dočeku hrvatskih reprezentativaca, u nedjelju, u 18,00 sati, na Trgu bana Josipa Jelačića, svirat će Najbolji hrvatski tamburaši. Zlatna medalja Barakuda slavit će se uz izvedbu ansambla kojeg se sjećamo i po imenu Zlatni dukati, a koji  ove godine slavi 30 godina profesionalnog djelovanja.

Program na Trgu bana Jelačića počinje u 17,00 sati, uz nastup DJ-a i navijačke pjesme. Dolazak hrvatske reprezentacije očekuje se u 18,00 sati. Pozivamo sve građane da se u što većem broju odazovu i zajedno sa zlatnim vaterpolistima pjesmom proslave njihov uspjeh.

Hrvatska muška vaterpolska reprezentacija osvojila je naslov svjetskog prvaka nakon što je u finalu SP-a u Budimpešti svladala domaćina Mađarsku. Za Hrvatsku je to drugi naslov u povijesti, točno 10 godina nakon Melbournea 2007. kada je u finalu također svladala Mađarsku. Ovo je šesta uzastopna medalja za Hrvatsku na svjetskim prvenstvima.

Leave a Reply