ZET: Izmjene na linijama 231 i 269 zbog radova

ZET: Izmjene na linijama 231 i 269 zbog radova

Autobusne linije 231 (Borongaj – Dubec) i 269 (Borongaj – Sesvetski Kraljevec) od četvrtka, 13. srpnja, od 7 će sati  prometovati uz izmjene zbog radova.

Tako će, zbog uređenja sjevernog kolnika Branimirove ulice na dionici od Ulice V. Ravnica do II. Maksimirskog naselja, biti izmješteno autobusno stajalište “Ravnice”, u smjeru Borongaja, na novu privremenu lokaciju i to 150 metara istočnije u odnosu na dosadašnju.

U petak, 14. srpnja, također od 7 sati, započet će i radovi na raskrižju Ulice kneza Branimira i Ulice Divka Budaka, a autobusi linija 231 i 269 vozit će od Borongaja izmijenjenim trasama.

Nakon polazaka s terminala Borongaj autobusi će skretati desno u Ulicu Divka Budaka, kako bi nastavili vožnju Ulicom Svetice, zatim će skretati lijevo u Ulicu kneza Branimira i dalje će svojim uobičajenim trasama dolaziti do krajnjih odredišta.

Autobusi spomenutih linija prema Borongaju vozit će uobičajenim trasama!

Završetak radova očekuje se u ranim jutarnjim satima ponedjeljka, 17. srpnja, no u slučaju nepovoljnih vremenskih prilika radovi bi se mogli i produljiti.

Foto: Mario ĆUŽIĆ

Leave a Reply