Sjajan korejski triler “Došljak” danas na Ljetnoj pozornici Tuškanac

Sjajan korejski triler “Došljak” danas na  Ljetnoj pozornici Tuškanac

Slavni ruski SF klasik Solaris otvorio najavni vikend Fantastica na ljetnoj pozornici Tuškanac, a danas gledamo sjajan korejski suspens triler Došljak!

Započeo je najavni vikend sedmog izdanja Fantastic Zagreb Film Festivala! Visoke temperature je gasila šuma kojojm je okružena ljetna pozornica Tuškanac i pop-up Summer Garden by Swanky Mint Hostel, razigrani lounge u kojem su se ispijali kokteli i slušala super muzika uz DJ Sinke Fresha-a.

Danas, s početkom u 21,15, na velikom platnu gledamo briljantni korejski fantasy triler suspens Goksung (Došljak)! Riječ je o jednom od najhvaljenijih recentnih hitova sjajne korejske žanrovske kinematografije i izuzetno napetom i atraktivnom filmu koji maestralno spaja elemente trilera, horora, drame i fantazije kroz priču o misterioznom strancu u provincijskom mjestu koji krije jezovitu tajnu! Redatelj Hong-jin Na proslavio se briljantnim trilerom Chaser. Prije i nakon projekcije posjetitelje će rasplesati DJ dvojac Egzotika DJs (Denis i Halaus) koji će nastupiti u pop-up Gardenu na samom ulazu na ljetnu pozornicu Tuškanac. I da, temperature su na Tuškancu bitno manje od gradskih, tako da dođite i uživajte u savršenoj kombinaciji sjajnog filma i tuluma.

Podsjećamo, 7. Fantastic Zagreb održava se od 29. lipnja do 9. srpnja. Znanstvena fantastika, trileri, fantasy, kultni žanrovski klasici, horori…i dodatna iznenađenja očekuju filmofile i zagrebačku publiku na predivnoj Ljetnoj pozornici Tuškanac. Očekuju nas i dvije fantastične noći za kraj festivala na zagrebačkoj utvrdi Medvedgrad, 7. i 8. srpnja, a za završnu večer Festivala 9. srpnja, na ljetnoj pozornici Tuškanac prikazujemo kultni SF METROPOLIS u režiji Fritza Langa! Ovaj klasik svih klasika i jedan od temeljnih filmova SF žanra ove godine obilježava svoj 90. rođendan!

U jedanaest festivalskih dana prikazat će se niz premijernih filmova u različitim programskim sekcijama: Orient Exspress, Panorama, Ponoćno ludilo, Americana, Sretan rođendan! i Nordijski foku

Ulaznice su u prodaji na blagajni kina Europa (Varšavska 3). Također, vašu ulaznicu možete kupiti i prije početka projekcije na blagajni ljetne pozornice Tuškanac.

Cijene ulaznica:

Pojedinačna projekcija: 27 kuna

Festivalska akreditacija: 150 kuna (ne vrijedi za projekcije na Medvedgradu)

Studentska festivalska akreditacija: 120 kuna (ne vrijedi za projekcije na Medvedgradu)

Posebna projekcija na Medvedgradu (prijevoz uključen): 55 kuna

 

Sve novosti pratite na našoj internet stranici www.fantastic-zagreb.com i na Facebook stranici www. facebook.com/FantasticZagreb.com.

Leave a Reply