Održan peti humanitarni teniski turnir Humano CupStella Artois

Održan peti humanitarni teniski turnir Humano CupStella Artois

Silvio Marić, Goran Ivanišević, Dario Šimić, Iva Majoli i brojni drugi sportaši zaigrali tenis za pomoć našem vrhunskom teniskom igraču za osobe s invaliditetom Anti Joskiću – Pobjedu petog Humano Cup-a Stella Artois odnijeli Silvio Marić i Saša Hiršzon

Naše bivše nogometne i teniske zvijezde već su petu godinu za redom odigrale humanitarni teniski turnir Humano CupStella Artois na teniskim terenima naše najpoznatije tenisačice Ive Majoli na Cmrok-u.

Humano Cup Stella Artois se već tradicionalno održava na temelju inicijative Antonia Franje i Igora Bišćana, a ove godine humanitarniturnir posvećen preminulom nogometašu Ivanu Turiniu parovima su zaigrali Silvio Marić, Dario Šimić, Goran Ivanišević, Iva Majoli, Saša Hiršzoni drugi naši slavni sportaši.

Nakon cijelodnevnog teniskog nadmetanja naših zvijezda, pobjedu su odnjeli Silvio Marić i Saša Hiršzon, a financijska sredstvaprikupljena tijekom Humano Cup-a Stella Artois dodijeljena su našem vrhunskom teniskom igraču za osobe s invaliditetom Anti Joskiću kako bi što bezbrižnije mogao putovati i sudjelovati na teniskim turnirima.

Jedan od inicijatora Humano Cup-a Stella Artois,Antonio Franja ovim je povodom izjavio: „Izuzetno smo sretni i ponosni da se ova humanitarna inicijativa organizira već pet godina za redom i drago nam je vidjeti da se svake godine odazove i sudjeluje sve više naših . Ono što ovaj humanitarni turnir čini zaista posebnim je upravo humano-sportski duh i želja da se pomogne onima kojima je najpotrebnije.“

 

Leave a Reply