MILAN BANDIĆ: Manje gledališta, više igrališta

MILAN BANDIĆ: Manje gledališta, više igrališta

Gradonačelnik  Milan Bandić u društvu Stanka Gačića predsjednika Gradske četvrti Maksimir, otvorio je uređeno igralište Nogometnog kluba Maksimir na koje je postavljena umjetna trava.

-Ponedjeljak je novi dan, startamo sa otvaranjem igrališta NK Maksimir, pod sloganom „Manje gledališta, više igrališta“. – rekao je Milan Bandić.

Obnova igrališta trajala je dvije godine, uz obnovu igrališta, saniralo se i obližnje klizište, ukupna vrijednost radova iznosila je oko 3,5 milijuna kuna, koje je financirano iz sredstava Plana malih komunalnih akcija Gradske četvrti Maksimir.

-Prije dvije i pol godine krenula je privatna investicija, i GČ Maksimir nije željela u tome učestvovati. U sanaciju smo se uključili kada smo dobili suglasnost od Gradskog ureda za kulturu i šport, tada su izdvojena sredstva, kako bi se radovi napokon priveli kraju, i NK Maksimir imao normalne uvjete za rad. S obzirom da je u blizini terena i klizište od ulice Vrhovčev vijenac, od izvođača radova zahtijevali smo da se sanira klizište, potpornim zidovima.- rekao je Stanko Gačić, trenutni predsjednik Gradske četvrti Maksimir.

Tekst

/Foto: Inga ĆUŽIĆ/ZNA

 

Leave a Reply