MILAN BANDIĆ: Radnička cesta, to će biti najljepša prometnica u Zagrebu

MILAN BANDIĆ:  Radnička cesta, to će biti najljepša prometnica u Zagrebu

Gradonačelnik Milan Bandić, zajedno sa suradnicima, prisustvovao  je početku radova na rekonstrukciji preostalog dijela Radničke ceste do Domovinskog mosta.

-Nalazimo se na jednom od glavnih građevinskih prometnih infrastrukturnih objekata koji je u etapama  građen od Slavonske avenije do obilaznice za Zračnu luku. Ostala je desna strana prometnice za napraviti, a nakon toga krećemo sa 4. etapom od željezničke pruge do Domovinskog mosta. – rekao je Milan Bandić.

Ukupna vrijednost radova 3 faze, čiji se rok završetka očekuje na jesen ove godine iznosi oko 40 milijuna kuna, a ukupna vrijednost  radova zadnje 4. faze od željezničke pruge do Domovinskog mosta  iznosit će oko 100 milijuna kuna.

-Sada smo trenutno u završetku 3.faze radova, uskoro kreće i 4.faza koja obuhvaća završetak Radničke ceste, prema Domovinskom mostu i tramvajsku prugu. Ukupna vrijednost radova, uključujući i prugu iznosi oko 100 milijuna kuna.- rekao je Dinko Bilić, pročelnik Gradskog ureda za prostorno uređenje i graditeljstvo.

Tekst: Inga ĆUŽIĆ/ZNA

Foto: Mario ĆUŽIĆ/ZNA

Leave a Reply