Predstavljen projekt Sportsko-rekreacijskog centra Sesvete

Predstavljen projekt  Sportsko-rekreacijskog centra Sesvete

Na lokaciji bivšeg objekta Planeta Sesvete gradonačelnik Grada Zagreba Milana Bandića zajedno sa svojim suradnicima predstavio projekt  Sportsko-rekreacijskog centra Sesvete.

-Napravit ćemo najljepši športski centar u Gradu sa adrenalin i skejt parkom, dva igrališta s tribinama, i prostor za naše boksaće, bezobzira što na Velesajmu radimo boksački centar. Želja mi je da Sesvete dobe i svoje klizalište.- rekao je Milan Bandić, na predstvaljanu projekta Sportsko-rekreacijskog centra Sesvete.

Riječ je o prostoru površine 25.000 m2, koji je zamišljen kao Sportsko – rekreacijski centar –park, na kojem bi sve generacije u Sesvetama na kvalitetan i zdrav način mogle provoditi svoje slobodno vrijeme.

Centar bi se sastojao od zgrade sa sportskim sadržajima (borilački sportovi, teretane, aerobic dvorane, garderobe, ugostiteljski objekt, saune Wellnes), dva sportska terena s tribinama (za potrebe škole te za građanstvo i sportske klubove), boćališta, adrenalinskog dijela parka sa slobodnim penjanjem, skate staze, penjalice za djecu, biciklističke, pješačke staze i staze za jogging,  te parking.

Tekst: Inga ĆUŽIĆ/ZNA

Foto: Mario ĆUŽIĆ/ZNA

Leave a Reply