CFSN slavi petnaest godina na sceni

CFSN slavi petnaest godina na sceni

Vesela CFSN-ova priča prepričava se već punih petnaest godina. Tko se sjeća Illectric Funkova koji su godinama dupkom punili OTV klub (današnji Boogaloo) i dvoranu Pauk SKUC ili pak Playground! klupskih večeri na kojoj su počeli eksperimentirati sa zvukom i poigravati se scenografijom.

Festival audio-vizualnih umjetnosti – Illectricity, pokrenut je 2005. godine. Dvanaest godina nakon festival po prvi put sele iz Zagreba i spajaju s MoDem Festivalom te nastaje potpuno novi festival, smješten na čarobnom riječnom otoku na Mrežnici. Nazvali su ga R/verse Festival, a predstavit će ga 13. svibnja na Šalati.

Kako su uvijek u potrazi za novim i zanimljivim zagrebačkim lokacijama, ovaj put vode na jedno davno zaboravljeno okupljalište mladih, možda i najbolju ljetnu lokaciju u samom centru grada Zagreba – ŠRC Šalata.

Za subotu (13. svibnja) spremaju nam veliko slavlje koje će se održati u dnevnom i noćnom terminu, a nastupit će: Šumovi protiv valova, Koolade – live, Jan Kinčl Zero & Reggis Kattie, Mislav & Pytzek, Tikach, Novel, Egzotika DJ’s, bornaa, Monika Marušić, Funk Guru, phillipe, Viatori.

Samo par dana imate priliku osigurati si ulaznicu po 35kn. Ulaznica po toj cijeni ima malo, stoga požurite po svoj primjerak: https://www.entrio.hr/event/cfsn-xv-anniversary-src-salata-4165

Leave a Reply