Familija na Ljetnoj pozornici Opatije

Familija na Ljetnoj pozornici Opatije

Nerazdvojni prijatelji Oliver i Gibonni koji su svoju dugogodišnju prijateljsku  i suradničku karijeru prošle godine okrunili zajedničkim album „Familija“ stižu 17. lipnja u Opatiju.

Jedinstvena lokacija i ambijent što ga stvaraju kombinacija kamena i flore Ljetnu pozornicu čine najljepšim i najatraktivnijim objektom ove namjene na Mediteranu.
Oliver i Gibonni za opatijsku publiku pripremaju pravi vatromet emocija, uz pjesme s aktualnog albuma “Familija” te niz drugih legendarnih pjesama zbog kojih i jesu jedni od najvećih glazbenika ovih prostora.

Nakon spektakularnog koncerta na zagrebačkom Trgu bana Josipa Jelačića u travnju 2016. godine, nezaboravnog nastupa u tjednima unaprijed rasprodanoj pulskoj Areni, koncerta preplavljenog emocijama na domaćem terenu u splitskoj Spaladium Areni, Oliver i Gibonni koncertnu promociju “Familije” nastavili su u Areni Varaždin, a prošlogodišnju turneju završili 5. studenog u osječkoj dvorani Gradski vrt.

Vrhunska produkcija i scenografija te izvanredni vokali dvojice glazbenika ostavili su odličan dojam na mnogobrojnu publiku te predstavljaju idealnu kombinaciju za otvorenje nove sezone uspješnih koncerata na predivnoj opatijskoj pozornici.

Tekst: Inga ĆUŽIĆ/ZNA
Foto: Mario ĆUŽIĆ/ZNA

Leave a Reply