HSLS: Veliki potok na Črnomercu, treba hitnu sanaciju

HSLS: Veliki potok na Črnomercu, treba hitnu sanaciju

Na  konferenciji za novinare Darko Klasić, vijećnik GČ Črnomerec i tajnika HSLS-a Grada Zagreba, ukazao je na problem koji se godinama ne rješava, a to je uređenje Velikog potoka i izgradnja kanalizacijskog kolektora.

Danas u predizborno vrijeme kada Grad Zagreb opetovano  predstavlja projekt  Sljemenske žičare, iako je od završetka iste očigledno udaljen još godinama,  podsjećamo na još jedan u nizu, ako ne i financijski najveći projekt Grada Zagreba započet  prije deset godina.

Projekt uređenja Velikog potoka i kanalizacijskog kolektora dosada je  višekratno  eksploatira  u predizborne svrhe gradonačelnika Bandića,  a građane Grada Zagreba koštao je preko 100.000.000,00 kuna. Nažalost, završetku istoga ne nazire se kraj!

Projekt Velikog potoka i izgradnja kanalizacijskog kolektora najbolje prikazuje stvarni rad zagrebačke gradske uprave u proteklih deset godina;površnost, nezainteresiranost,nerad,nesposobnost, netransparentnost, pogodovanje  i enormno utrošena  sredstava koja su bila dostatna za izgradnju Sljemenske žičare.

U ozračju hiperinflacije novih obećanja i projekata gradonačelnika, podsjećamo da građani Črnomerca  nemaju riješene osnovne komunalne priključke te da prioriteti grada trebaju  biti prvenstveno završetak komunalne infrastrukture na Črnomercu ali i u ostalim gradskim četvrtima, a onda i realizacija projekta Velikog potoka.

Pozivamo gradonačelnika da u završnim danima njegova mandata završi davno započete i plaćene projekte od primarne važnosti građanima Grada Zagreba , te da ne pokreće projekte u predizborne svrhe a koje nije u mogućnosti u ovome mandatu završiti .

Foto: HSLS

Leave a Reply