Kreću upisi u program Proljetni kamp na bazenu Utrina

Kreću upisi u program Proljetni kamp na bazenu Utrina

Ustanova Upravljanje sportskim objektima odlučila je ove godine tijekom trajanja školskih proljetnih praznika osigurati edukativno-zabavne sportske i rekreacijske aktivnosti za najmlađe korisnike te organizirati Proljetni kamp na bazenu Utrina od 13. do 21. travnja.

Riječ je o programu koji će, u skladu s interesima te individualnim karakteristikama djeteta i njegovu uzrastu, ponuditi niz sadržaja poput sportskih aktivnosti (nogomet, rukomet, stolni tenis, badminton, košarka, odbojka, boćanje), kreativnih radionica (likovna i plesna radionica), sportskih aktivnosti na vodi (vaterpolo, igre u bazenu i skokovi, natjecanje u plivanju, izranjanje predmeta i natjecanje u ronjenju), odlaska u prirodu na jezero Bundek (igra lovice, orijentacija u prirodi, gimnastika na otvorenom), korištenje rola i zaštitne opreme a sve to pod stručnim vodstvom profesora kineziologije.

Bogati program Proljetnog kampa uključuje i društvene igre, sportski kviz, igru pantomime, školu trčanja itd.

Djeca će u spomenutom razdoblju imati osiguran boravak na objektu od 08:00 do 16:00 sati te ručak koji uključuje desert ili voće te sok, a u cijenu je uključena i sva dodatna oprema te rekviziti koji će se koristiti tijekom trajanja kampa.

Cijena programa je 600 kuna a maksimalni broj polaznika ograničen je na 20. Prijave kao i više informacija o samom programu moguće je dobiti na broj telefona 01 6421 400.

Foto: Mario ĆUŽIĆ/ZNA

Leave a Reply