ZAGREBAČKI VELESAJAM: Prijestolnica hedonizma

ZAGREBAČKI VELESAJAM: Prijestolnica hedonizma

Na Zagrebačkom velesajmu otvoreni su 26. Sajam nautike i 9. Međunarodni sajam gastronomije, hotelsko-ugotiteljske opreme i cateringa, sajam je otvorio gradonačelnik Milan Bandić.

Ove godine održava se najveće izdanje Nautike u posljednjih nekoliko godina,  300 izlagača iz 31 zemlje prezentirati će na salonskoj razini trendove i ponudu više od 120 plovila u šest paviljona.

Na sajmu nautike  i ove godine izlažu se  najbolja plovila iz  hrvatskih škverova kao što su Pičuljan, Grginić, Leidi, Arba, Pearl Sea, a pored domaćih brodograditelja na sajmu će se izlagati i plovila renomiranih stranih proizvođača kao što su Beneteau, Jenneau, Bayliner, Glastron, te mnogi drugi.

Za  vrijeme trajanja sajma predstavit će se kompletna ronilačka služba Hrvatske kroz službe koje u svom sastavu imaju ronioce: turističko ronjenje, klupsko ronjenje, te ronjenje na dah.

Pored sajma nautike na velesajmu se održava i sajam Hotel & Gastro Teh, ove godine biti će 73 izlagača iz 10 zemalja.  U program sajma vratila se i Vinovita, kroz četiri dana vinarima je omogućena promocija njihovih vina.

Posjetitelje očekuju brojne zanimljivosti, Hrvatski eno gastronomski turistički aduti: edukativne prezentacije i radionice te slasne degustacije za posjetitelje. Na sajmu će se Prezentirati  naučeno znanje i vještine učenika, budućih kuhara i slastičara Ugostiteljsko turističkog učilišta iz Zagreba.

CIJENE ULAZNICA

Jednokratna ulaznica 25,00 kuna
Jednokratna ulaznica za umirovljenike 10,00 kuna
Studenti i đaci      besplatno

Svi posjetitelji koji kupe ulaznicu za sajam sa istom se taj dan mogu besplatno voziti ZET-om.

Za vrijeme trajanja sajmova parking (uključujući i Istok) oko Zagrebačkog velesajma je besplatan.

Za organizirane grupe 25 i više posjetitelja odobravamo popust od 20% na cijene ulaznica.

RADNO VRIJEME SAJMA: od 10.00 do 19.00 sati

Program 26.međunarodnog sajma nautike možete vidjeti OVDJE

Program 9. Međunarodnog sajma gastronomije, hotelsko-ugotiteljske opreme i cateringa možete vidjeti OVDJE

Tekst: Inga ĆUŽIĆ/ZNA

Foto: Mario ĆUŽIĆ/ZNA

 

Leave a Reply