Predstavljeno hrvatsko izdanja društvene igre Monopoly

Predstavljeno hrvatsko izdanja društvene igre Monopoly

Ispred  Kule Lotrščak, na Gornjem gradu,  predstavljen je Projekt hrvatskog izdanja društvene igre Monopoly, prvo hrvatsko licencirano izdanje Monopolyja svojim su dolaskom podržali  gradonačelnik Grada Zagreba, gospodin Milan Bandić i Peter Clements, zamjenik veleposlanika, Veleposlanstvo Ujedinjene Kraljevine Velike Britanije i Sjeverne Irske.

Regionalna izdanja društvene igre MONOPOLY proizvode se već 16 godina, danas se ukupno 111 država ima svoje izdanje igre Monopoly koja je izdana na 43 jezika, a kojima se ove godine pridružuje i Hrvatska.

-Sretni smo  što možemo najaviti kako ove godine i Hrvatska dobiva svoju verziju društvene igre MONOPOLY. Nadamo se da će hrvatski građani s nama podijeliti svoje želje, ideje i inspiracije i predložiti koje lokacije, zgrade i spomenici ove prekrasne zemlje trebaju postati dio hrvatske verzije igre Monopoly. Nama je iznimno teško odlučiti koje znamenitosti uvrstiti na završnu verziju Monopoly ploče, stoga vas pozivamo da nam pomognete. Tijekom sljedeća četiri tjedna, počevši od danas, možete podijeliti svoje prijedloge s nama na službenoj Facebook stranici Monopoly Croatia, na internetskoj stranici http://www.monopoly.hr/ ili putem e-maila croatia@winningmoves.co.uk.- rekao je Lazar Vuković, glavni direktor za regiju Balkana u tvrtki Winning Moves International

-Pozdravljam ideju o prvoj licenciranoj igri Monopoly na hrvatskom jeziku. Ja na žalost nemam vremena da u jednom danu odvojim četiri ili pet sati na igru, da imam rado bi igrao Monopoly. – rekao je Milan Bandić.

Hrvatsko izdanje igre Monopoly trebalo bi se u prodaji pojaviti tijekom srpnja 2017.

Tekst: Inga ĆUŽIĆ/ZNA

Foto: Mario ĆUŽIĆ/ZNA

Leave a Reply