Novi video/single Jurice Popović – „Da imam neku moć“

Novi video/single Jurice Popović – „Da imam neku moć“

– Promatrajući ovaj svijet često poželim imati neku moć, a da me pri tome ne „prebaci“ pamet. Moje pjesme moj su osnovni alat, njima pokušavam reći i u srca drugih prenijeti svoja godinama brušena razmišljanja. Pjesmama želim ukazati da, bez obzira na sve nedaće koje prate naše živote, uvijek postoji bolje sutra koje mi moramo isprovocirati našim postupcima. Hrabrost i strpljenje dio su toga puta, – kazao je u najavi video/singla, Jurica Popović.

Ovo je već sedmi video s albuma „Osobno“, ali kako je rekao Jurica ne i zadnji, jer pomiče granice medijskoga djelovanja.

– Vrijeme  je za reći da sam sve svoje videospotove, kao i videa Gracie sam osmišljavao, ali se nikada nisam potpisivao. Video je moj omiljeni oblik izražavanja još od vremena Trotakt projekta osamdesetih godina, preko Gracie, sve do danas. To je više od sto videouradaka,- rekao je Jurica Popović.

U snimanju video spota sudjelovali su: foto i kamera: Matija Vuica; Videoedit: Ivan Marevich; Režija: Jurica Popović Audio: Saksofon: Branko Šukovez; Prateći vokal: Daria Hodnik; Snimao i miksao: Mihael Blum; Masterizirao: Goran “la Chic” Martinac;

Snimano u studiju “Magic Music”; Glazba, tekst i aranžman: Jurica Popović

Foto: Matija Vuica

Leave a Reply