ANTE TODORIĆ: Zimska služba spremna za novi snijeg

ANTE TODORIĆ: Zimska služba spremna za novi snijeg

U bazi zagrebačke Zimske službe na Žitnjaku održan je sastanak operativnog stožera Zimske službe na kojem su prisustvovali gradonačelnik Grada Zagreba Milan Bandić, predsjednica Zagrebačkog holdinga Ana Stojić Deban i voditelj holdingove podružnice Zagrebačke ceste Ante Todorić.

– Zimska služba je spremna za novi nalet snijega, sve ekipe su u trećem stupnju pripravnosti, od jučer je svih 259 ekipa na terenu.- rekao je Ante Todorić, voditelj Holdingove podružnice Zagrebačke ceste.

Za novi nalet snijega spremna je i mala Zimska služba, koja se brine o čistoći autobusnih i tramvajskih stajališta, te pješačkih zona.

– Tamo gdje ne mogu ili ne stignu djelatnici Zrinjevca i Čistoće, tamo djeluje mala Zimska služba, koja trenutno ima na raspolaganju 25 kamiona i utovarivača snijega, a najveći problem stvaraju nogostupi koji nisu počišćeni od strane građana i vlasnika lokala.- rekla je voditeljica male Zimske službe Dragana Jaramaz.

– Povodom obilježavanja 25. godišnjice priznanja Republike Hrvatske, sva mjesta na kojem će se održavati prigodni programi moraju biti čisti od snijega, ne smije biti ni centimetar snijega!- naglasio je gradonačelnik Milan Bandić.

Tekst: Inga ĆUŽIĆ/ZNA

Foto: Mario ĆUŽIĆ/ZNA

Leave a Reply