VIP SQT: Veronika Velez-Zuzulova, starta prva

VIP SQT:  Veronika Velez-Zuzulova, starta prva

Na Trgu bana Jelačića, izvučeni su startni brojevi za sutrašnju žensku utrku Audi FIS Svjetskog skijaškog kupa „Snow Queen Trophy“.

Izvlačenju brojeva tradicionalno prisustvovao je i gradonačelnik Grada Zagreba Milan Bandić.

-Zagreb je po jedanaesti put ugostio najbolje svjetske slalomašice, a po osmi puta najbolje slalomaše, i možemo reći da Zagreb istinski postaje prava svjetska metropola i svjetski centar skijanja.

Veronika Velez-Zuzulova starta prva, druga će startati Frida Hansdotter,  Šarka Strachova kreće treća, Wendy Holdener, starta četvrta,  braniteljica zagrebačke krune, Mikaela Shiffrin sutra će startati peta,  Petra  Vlhova startat će šesta, Nina Loeseth startat će sedma.

Zagrebačka publika pozdravila je i domaće skijašice, Leonu Popović koja će sutra startati 61., dok će  Iva Mišak biti predvozačica s kamerom.

Prva vožnja ženskog slaloma na rasporedu je u 13 sati, dok će druga vožnja startati u 16.15 sati.

Ulaznice  za ženski slalom na dan utrke će se još moći kupiti na svim polaznim stanicama autobusa za Sljeme – Mihaljevac i Stubičke Toplice. Cijena ulaznica iznosi 30 kuna za odrasle te 15 kuna za djecu od 7 do 15 godina. Za djecu do 7 godina ulaz je besplatan.

Krumpirište i ove godine nudi dobru zabavu uz  najbolji hrvatski disco bend Joe Panda & Da Banda, a za održavanje dobre atmosfere brinut će se i DJ Čičak te poznati voditelj Luka Bulić.

Tekst: Inga ĆUŽIĆ/ZNA

Foto: Mario ĆUŽIĆ/ZNA

Leave a Reply