Gradonačelnik Bandić zahvalio na prekrasnom ozračju u Zagrebu, najboljem adventskom odredištu u Europi

Gradonačelnik Bandić zahvalio na prekrasnom ozračju u Zagrebu, najboljem adventskom odredištu u Europi

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić zahvalio je u nedjelju svim građanima na lijepom dočeku Nove godine u Zagrebu i prekrasnom ozračju u najboljem europskom adventskom odredištu.

“Noćas smo ispratili staru i dočekali Novu, 2017. godinu na različite načine i na raznim mjestima – na brojnim  gradskim trgovima, u gradskoj Areni ili u svojim vlastitim aranžmanima. Bilo je prekrasno zahvaljujući, prije svega vama i  ozračju koje ste stvarali. Upravo zbog toga u naš grad dolazi sve više gostiju iz zemlje i inozemstva. Oni  otkrivaju njegov šarm, ljepotu i ponudu koju zajedno dižemo iz godine u godinu. Doček kakvoga i zaslužuje grad koji je po drugi puta najbolja europska adventska destinacija”, napisao je gradonačelnik Bandić.

“Zahvaljujem vam na tome, zahvaljujem na živosti koja je vladala gradom, na osjećaju radosti i sigurnosti kojom su zračili zagrebački trgovi: od Trga bana J. Jelačića, Europskog trga, Zrinjevca, Tomićeve… pa do Gornjeg grada i  Novog Zagreba”, istaknuo je te također zahvalio svim gradskim i komunalnim službama, djelatnicima policije i hitne službe, vatrogascima, kao i svima koji su dežurali u novogodišnjoj noći.

Sve građane Bandić je pozvao na Sljemene i brojne programe vezane uz Snježnu kraljicu.

Tekst: HINA

Foto: HINA/Daniel KASAP

Leave a Reply