Na 28. Božiću u Ciboni pjevat će više od tisuću izvođača

Na 28. Božiću u Ciboni pjevat će više od tisuću izvođača

Tradicionalni svečani koncert Božić u Ciboni i ove će godine okupiti sjajne glazbene umjetnike – soliste, pjevačke zborove i okestar koji čine najbolji glazbenici Orkestra Kazališta Komedije i Jazz orkestra HRT-a pod dirigentskom palicom Zdravka Šljivca.  Na 28. Božiću u Ciboni koji se tradicionalno održava 26. prosinca nastupit će ukupno više od 1.000 izvođača, a božićne pjesme izvodit će – Antonela Doko,Boris Ćiro Gašparac,Damir Kedžo, Danijela Pintarić, Dino i Karla Miklaužić,Đani Maršan, Ervin Baučić, fra. Ante Kazoti i s. Josipa Otahal, Jana Pogrmilović i Filip Filipović, Josipa Lončar, Lela Kaplowitz, Lidija Horvat,  Mateo Pilat,Petra Pia Kartelo, Renata Sabljak i

Zoran Tomaić. Na ovogodišnjem koncertu koji počinje u 20 sati nastupit će i Gazde,  Klapa OšjakZvjezdice i brojni zborovi te KUD-ovi.

Veličanstveni koncert Božić u Ciboni održava se pod pokroviteljstvom  gradonačelnika Grada Zagreba, Milana Bandića, u suradnji sa Zagrebačkom nadbiskupijom, Košarkaškim klubom Cibona, Ustanovom za upravljanje sportskim objektima, Centrom za kulturu i informacije Maksimir te Hrvatskom radiotelevizijom koja će kao i prijašnjih godina ovaj tradicionalni koncert prenositi na Drugome programu Hrvatskoga radija i na Drugome programu Hrvatske televizije.

Ulaznice za koncert mogu se kupiti na svim prodajnim mjestima ulaznice.hr po cijenama od 30 i 50 kuna, te na blagajni dvorane KC Dražen Petrović.

Leave a Reply