Hit predstava “DAME BIRAJU” ponovo gostuje u Zagrebu

Hit predstava “DAME BIRAJU” ponovo gostuje u Zagrebu

Jedna od najgledanijih i najzabavnijih predstava u regiji ‘Dame biraju’, u režiji Admira Glamočaka i produkciji Altteatar, koja je upravo doživjela svoje jubilarno 100. izvođenje, ali i ogroman uspjeh u cijeloj regiji, ponovno gostuje u Zagrebu, 7, 8, 9. i 11. prosinca na sceni ‘Vidra’ s početkom u 20:00h.

Pored Zagreba, predstavu će imati priliku pogledati i publika u Splitu, Sisku i Koprivnici.

Sjajna glumačka trupa, koju čine najperspektivniji bosanskohercegovački glumci, već su postali pravi miljenici hrvatske publike, ali i publike širom regije. O tome svjedoči i 100 izvođenja ovog kazališnog komada za nepune dvije godine.

Nakon spektakularnog jubilarnog 100. izvođenja u Mostaru, koje je imalo humanitarni karakter, gdje je sav  novac od prodaje ulaznica doniran ženama oboljelim od karcinoma dojke, predstava „Dame biraju“ imaće svoju mini-turneju u Hrvatskoj, u periodu od 2. do 11. prosinca.

O kvalitetu i nespornim simpatijama i publike i kritike prema ovom kazališnom hitu govori i činjenica da su karte za najavljena gostovanja skoro u potpunosti rasprodana. Mali broj ulaznica ostao je još u prodaji za izvođenja u Zagrebu na sceni kazališta Vidra.

Ova komedija s ozbiljnom tematikom, kako su to okarakterisali kritičari, govori o petorici mladića koji pokušavaju riješiti svoje egzistencijalne probleme kroz posao stripera u noćnom klubu.

Predstava publiku vodi kroz uzbudljive scene, u kojima muškarci otvoreno govore o svojim strahovima i neispunjenim očekivanjima, ali na način koji na koncu atmosferu dovodi do usijanja. Ono što posebno mami uzdahe i golica maštu su originalno osmišljenje plesne točke, a vrhunac predstave je striptiz u kojem momci skidaju sve sa sebe!

Glumačka postava predstave poznata je i po sjajnom glumačkog talentu koji se rasprši po cijeloj sceni i osvaja srca njihove publike. Postavu čine: Nancy Abdel Sakhi/Amila Terzimehić, Enes Salković, Davor Sabo, Dalibor Brkić/Damir Kustura, Adnan Goro, Emir Fejzić i Sanjin Arnautović.

Pored sjajne energije koju posjeduju, dobitnici su brojnih nagrada s međunarodnih festivala iz Skoplja, Banja Luke, Rijeke i Poreča. U nešto više od godinu ipo dana izvođenja predstave, ovaj hit naslov je pogledalo preko 40.000 ljudi u 43 grada širom regije.

Udahnite kazalište punim plućima i uz mnogo smijeha, zavodljivih melodija uživajte u neprikosnovenom bosanskom humoru, dok Dame biraju. I na sceni, ali i u publici.

Leave a Reply