DVORIŠTA – Najzabavnije događanje u Zagrebu, u adventskom izdanju!

DVORIŠTA – Najzabavnije događanje u Zagrebu, u adventskom izdanju!

Ovog prosinca Gornjim gradom Zagrebom širi se prisna blagdanska atmosfera – u gornjogradska dvorišta unosimo čaroliju Adventa! Nakon opetovanih zahtjeva i mnogobrojnih upita, Dvorišta – to “najzabavnije događanje u gradu” (Jutarnji list) – od sada dočekuje brojne posjetitelje i u novom Adventskom izdanju!

Od subote 3.12. do petka 23.12. pozitivna atmosfera Adventa u Zagrebu širi se i na dvorišta Gornjega grada.

Prvog dana manifestacije, u subotu 3.12. Dvorišta se otvaraju u 17:00 sati. Do petka 23.12. Dvorišta su otvorena svakim danom od 17:00 do 23:00, a IZNIMNO U SUBOTU 10. i 17.12. već od 10:00 do 23:00 sata.

Brojne prijatelje Dvorišta ugošćujemo na čak pet lokacija. Očekuju nas neki već dobro poznati i omiljeni prostori poput dvorišta Palače Balbi (Staroslavenski institut) u Demetrovoj 11 ili privatnog dvorišta obitelji Milovac u Opatičkoj 19. No tu su i čak tri noviteta: Dvorište Muzeja grada Zagreba u Opatičkoj 20-22, atrij Palače Amadé (Hrvatski prirodoslovni muzej) u Demetrovoj 1 te dvorište Palače Vojković-Oršić-Kulmer-Rauch (Hrvatski povijesni muzej) u Matoševoj 9.

Skrivena u zimskoj idili Gornjega grada, adventski ukrašena, topla, intimna i romantična, natopljena mirisima i okusima zime, cimetom, klinčićima i kuhanim vinom, rakijama i malim slatkim zalogajima, ispunjena zvucima božićnih napjeva i živim svirkama, s puno zabave, dobrih želja i veselja – Dvorišta u blagdanskom izdanju nude sasvim poseban, drukčiji i intiman doživljaj Adventa kakav još niste doživjeli!

U skladu sa sloganom, svako dvorište u sklopu manifestacije pričat će ovog prosinca svoju jednu i jedinstvenu božićnu priču postajući idealno mjesto za zabavu i druženje.

Za svakog će se tu naći ponešto zbog čega su Dvorišta i prepoznata kao “najbolja urbana zabava” i “projekt s dušom”, stoga: Obucite svoje najtoplije čizmice i navucite omiljene vunene rukavice, a Dvorišta će se pobrinuti za sve ostalo…

Dođite do Gornjeg grada – I zajedno ispričajmo najljepšu božićnu priču u Dvorištima!

 Pratite projekt na: www.facebook.com/dvorista.in

Leave a Reply