Đorđe Balašević nakon šest godina ponovo u Areni Zagreb!

Đorđe Balašević nakon šest godina ponovo u Areni Zagreb!

Šest godina nakon posljednjeg, rasprodanog, koncerta u Zagrebu, Đorđe Balašević vraća se u Arenu!

Balašević je sam najavio svoj zagrebački koncert pod nazivom ‘’Srebra decembra…’’ , koji će se održati 26.12.2016. u 20 sati u zagrebačkoj Areni.

’Nije mi lako da najavim koncert u Zagrebu. Ne mogu li jednostavno reći da će to biti “ono naše”? Osnovna pravila marketinga nalažu da obavezno spomenem “novi CD”, “nezapamćeni događaj”, a u najgorem slučaju barem “specijalne goste”… I onda sam u sosu. U umaku, alijas…Da je to bar bilo prošle godine, mogao sam događaj reklamirati kao jubilaran, desetogodišnjicu od izlaska mog posljednjeg CD-a? Što se “nezapamćenih događaja” tiče, bije me maler da uvijek učestvujem samo u zapamćenim događajima. Ali tek oko “specijalnih gostiju” nastaje teški zaplet? Njih, naime, tek i treba da pozovem, i to upravo ovom najavom, a planira se da budu pravilno raspoređeni po parteru, na tribinama i na galeriji… Ali kakva će biti koncepcija, pitaju me? Koncepcija? Šta, sad i to mora? To je sigurno nešto novo, zbog Europske Unije? Pa, dobro, recimo da se u tom slučaju “koncepcija” koncerta bazira na tome da mi započnemo pjesmu, a ostali je prihvate. Da u pojedinim pasažima klavir sačuva intimu Kerempuha. I da u nekim solo dionicama virtuoznost svakog od sedamnaest muzičara dostigne akademsku akustiku Lisinskog. Ali da se strogo vodi računa o tome da se sve to uklopi u glasove Mješovitog Zbora Arene, jer ovo je njihov koncert, kao što već negdje rekoh? Ti “veliki” koncerti uvijek pripadaju prvenstveno publici, a ovo će, po svemu sudeći, biti Veliki Koncert, bez navodnika…Ne vrijedi, eto… Kakogod okreneš, sve ipak neizbježno navodi na onu, možda pomalo amatersku, ali definitivno jedinu moguću najavu… 

Dame i gospodo, dakle…

Arena Zagreb, 26. prosinca…

Ono Naše…’’

Đole

Cijene ulaznica po kategorijama:
Gornja tribina – 160 kuna
Parter – 180 kuna
Donja tribina – 200 kuna

Pretprodaja ulaznica započela je od nedjelje 30. listopada 2016. u 23:59 sati.
Ulaznice se mogu kupiti na prodajnim mjestima Tisak Media centara,  u Atlasu, Dancing Bear i Croatia Records dućanima, Rockmarku i Dirty Old Shopu te na svim prodajnim mjestima sustava Ticketshop. Online kupnja ulaznica moguća je na www.ticketshop.hr .

Foto: PR/Manuel Angelini

Leave a Reply