“Dan mojeg poslovanja” u Zagrebu

“Dan mojeg poslovanja” u Zagrebu

U subotu, 8. listopada s početkom u 12:00 sati na Trgu Petra Preradovića u Zagrebu METRO Cash & Carry s partnerima će najaviti “Dan mojeg poslovanja” – prvi međunarodni dan malih i srednjih poduzetnika.

Okupljenim građanima te malim i srednjim poduzetnicima obratit će se domaćin Tomislav Smolčec, direktor operacija i pridruženi član Uprave METRO Cash & Carryja. Partneri METRO-a, Tom Novak, vlasnik restorana Mundoaka Street Food i Žakline Troskot, vlasnica slastičarnice Amelie, s okupljenima će podijeliti svoje iskustvo u vođenju vlastitog posla, ali i ukusne specijalitete, a street-art umjetnik Lunar uživo će izrađivati grafite.

Od 8. do 11. listopada na Trgu Petra Preradovića u Zagrebu građani će moći saznati detalje o Danu mojeg poslovanja i kako mogu doprinijeti promicanju i slavljenu neovisnog poslovanja. U suradnji s restoranom Mundoaka Street Food i slastičarnicom tijekom tri dana građane na Cvjetnom trgu očekuje bogat street-art i gastronomski program.

“Dan mojeg poslovanja” 11. listopada obilježit će poduzetnici u 25 zemalja svijeta – od Austrije i Belgije, pa sve do Indije i Japana – s ciljem promicanja i poticanja neovisnog poduzetništva.

Foto: Mario ĆUŽIĆ/ZNA

Leave a Reply