Veliki Beck’sperience partyja povodom 25. rođendana berlinskog Tresora

Veliki Beck’sperience partyja povodom 25. rođendana berlinskog Tresora

Poznata tvornica akumulatora Munja 9. rujna postat će nova prijestolnica najpoznatijeg berlinskog kluba Tresor, i to u povodu njegova 25. rođendana, ali i velike završnice ovogodišnjih Beck’sperience partyja koji su u Šibeniku, Zadru i Rijeci ovog ljeta ugostili neke od najboljih njemačkih i domaćih DJ-eva te priredili zabavu za pamćenje.

Još se sjećam onih dobrih partyja iz 90-ih i s početka 2000-ih te cijelo vrijeme želim ponovno doživjeti taj osjećaj. Oduševljena sam cjelokupnim programom Beck’sperience koji mi je omogućio da napokon čujem taj dobar elektronički zvuk i kvalitetnu elektroničku glazbu. Ovo mi je doista bila jedinstvena prilika da oživim svoja sjećanja i još jednom doživim party kakav je nekada bio“, Iva (Šibenik).

Osam vrhunskih njemačkih i osam najpoznatijih domaćih DJ-eva, tri jedinstvene lokacije u tri grada, mnogobrojni street performeri i brojni posjetitelji kratak su rezime ovogodišnjeg Beck’speriencea, koji je priredio jedinstvene i nezaboravne partyje diljem obale. Kako je ljeto završilo, tako je došlo vrijeme i da glavni grad svim istinskim ljubiteljima elektroničke glazbe pruži jedinstvenu priliku biti dijelom berlinske underground glazbene scene. Ono što će posebno zaokružiti ovogodišnju priču Beck’sperience Beck’s to Basics jest obilježavanje 25. rođendana najpoznatijeg berlinskog kluba Tresor, koji će u zagrebačku tvornicu Munja dovesti svoje najbolje DJ-eve.

Regis, James Ruskin, Dj Pete aka Substance i Claudia Anderson dodatak su svim onim poznatim imenima koja smo ovog ljeta doveli u Hrvatsku kako bismo posjetiteljima Beck’sperience partyja pružili dobar underground elektronički zvuk i nezaboravan provod. Moram priznati da sam i ja oduševljen cijelom pričom i da mi je iznimno drago da sam bio dio toga jer kao dugogodišnji DJ znam da hrvatskoj glazbenoj sceni, ali i općenito clubbingu, nedostaje upravo ovakva kvalitetna elektronička glazba kakvu smo zahvaljujući Beck’su mogli pružiti istinskim ljubiteljima te vrste glazbe i izlazaka“, rekao je DJ Pero FullHouse, jedno od neizostavnih imena hrvatske DJ scene.

Za korištenje besplatnog Ubera prilikom dolaska ili odlaska s Beck’sperience partyja potrebno je upisati sljedeće kodove:

  • BECKSPERIENCE1 – novi korisnici aplikacije. Najprije treba skinuti aplikaciju Uber i prilikom njezina pokretanja utipkati ovaj kod.
  • BECKSPERIENCE2 – postojeći korisnici aplikacije.

Leave a Reply