Izbori nisu samo 11. rujna – izađite na audicije Komornog zbora Ivan Filipović

Izbori nisu samo 11. rujna – izađite na audicije Komornog zbora Ivan Filipović

Ako ste zaljubljenik u glazbu, no još niste sigurni da je pjevanje u zboru vaš siguran smjer, ne brinite, hrabro izađite na naše audicije i pružite si šansu da mi izaberemo vas. Uz nas ćete premostiti tremu i vaše će izvedbe biti vjerodostojne! Obećajemo, nakon naših ćete proba pjevati – bolje od Japanaca!

Komorni zbor “Ivan Filipović” sezonu otvara upisom novih članova. Ukoliko se amaterski bavite glazbom i imate ambiciju pjevati umjetnički program pridružite nam se na audicijama koje će se tijekom rujna održavati svakog četvrtka u 19:30 sati na adresi Trg maršala Tita 4.

Zbor Ivan Filipović djeluje 18 godina, a među brojnim uspjesima na svjetskim natjecanjima s ponosom ističe osvojene nagrade: dva Grand Prixa (Verona, Rim), dvije Zlatne medalje sa zborskih olimpijada (Bremen, Xiamen), 6 zlatnih plaketa na natjecanjima u Hrvatskoj i td.

Pored natjecanja KZIF je ostvario i iznimno uspješna i atraktivna inozemna gostovanja. Prošle godine je nastupio u Generalnoj Skupštini UN-a u New Yorku, u povodu obilježavanja 70. obljetnice osnivanja Ujedinjenih naroda, a iza nas su i gostovanja u Izraelu, Tajvanu, Francuskoj, Turskoj, Njemačkoj, Italiji…

Više informacija o Zboru kao i raspored audicija možete pronaći na webu: www.kzif.hr

Leave a Reply