Početak radova na vrelovodu na Selskoj cesti

Početak radova na vrelovodu na Selskoj cesti

Gradonačelnik  Grada Zagreba Milan Bandić, sa suradnicima, obišao je Selsku cestu, dionicu od Zagorske ulice do Prilaza baruna Filipovića, gdje započinju radovi sanacije vrelovoda.

– Ovo smo trebali napraviti prošle godine, kada se radila Zagorska, ali nismo jer se čekalo Toplinarstvo, zato će se to sada sve napraviti. – rekao je Milan Bandić.

-Nakon što HEP Toplinarstvo završi sanaciju vrelovoda, tada će Zagrebačke ceste asfaltirati cestu, onda bi ta cjelina bila završena. Vrijednost radova koje investira HEP Topinarstvo iznosi od 700 tisuća kuna, vrijednost radova na obnovi ceste iznosit će oko 800-900 tisuća kuna.- rekao je Marko Velzek, Voditelj odsjeka za održavanje cesta i cestovnih objekata.

Zbog  revitalizacije magistralnog vrelovoda na križanju Selske ceste i Lovrečanske ulice najavljena obustava isporuke toplinske energije za pripremu tople vode u terminima od 15. do 18. kolovoza te od 26. do 27. kolovoza, da je došlo do promjene planiranih termina obustave.

U terminu od 15. do 18. kolovoza potrošači u navedenim naseljima će imati urednu isporuku toplinske energije, a u terminu od 24. kolovoza ujutro do 27. kolovoza navečer isporuka toplinske energije će im biti obustavljena.

HEP-TOPLINARSTVO se ispričava zbog promjene najavljenih termina obustave, do čega je došlo zbog promjene dinamike izvođenja radova.

Tekst: Inga ĆUŽIĆ/ZNA

Foto: Mario ĆUŽIĆ/ZNA

Leave a Reply