Zagrebačke ceste preuzele pet novih strojeva!

Zagrebačke ceste preuzele pet novih strojeva!

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić prisustvovao je jutros u bazi Zagrebačkih cesta preuzimanju novonabavljenih strojeva, tri finišera i pet valjaka za rad Holdingove podružnice – Zagrebačkih cesta.

– Budući da se dnevno radi 12 do 16 sati, a strojevi imaju svoj vijek trajanja, moramo obnavljati mehanizaciju kako bi mogli još bolje obavljati zadatke,- rekao je gradonačelnik Bandić.

Zahvaljujući podršci gradonačelnika, Gradskim uredima i Holdingu u prigodi smo obnoviti jednim djelom naš strojni park. Danas smo zaprimili tri nova finišera i pet valjaka  ukupne vrijednosti oko  6 milijuna i 700 tisuća kuna. Omogućit će nam da još kvalitetnije i bolje ugrađujemo asfalte i da to bude na svjetskim i europskim nivoima. Ne mislimo ovdje stati, planiramo i dalje obnavljati  strojni park dodao je voditelj  Zagrebačkih cesta. U postupku je nabave još jedna labudica,  cisterna za gorivo, dva  unimoga, tri kombinirki i nova freza, a sljedeće godine planiramo obnoviti i vozni park,- rekao je voditelj podružnice Zagrebačkih cesta Ante Todorić.

Tekst: Zagreb.hr/ZNA

Foto: Mario ĆUŽIĆ/ZNA

Leave a Reply