Bandić dodijelio vrijednosnu karticu od 500 kuna milijuntoj korisnici Zagrebparkinga

Bandić dodijelio vrijednosnu karticu od 500 kuna milijuntoj korisnici Zagrebparkinga

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić dodijelio je  vrijednosnu karticu od 500 kuna milijuntoj korisnici javnih garaža Zagrebparkinga Andreji Kralj, istaknuvši da se ove godine kartica uručuje gotovo mjesec dana ranije nego lani.

Bandić je dobitnici uručio karticu i cvijeće, izrazivši sreću što je osim milijuntog putnika, koji je prošao kroz zagrebačku zračnu luku skoro mjesec dana prije nego lani, imamo i milijuntu korisnicu parkinga.

“Garaža Tuškanac je plod ideje gradonačelnika i građana, a proglašena je najljepšom u Europi”, rekao je Bandić. Nagrađenoj korisnici karta za parkiranje prodana je 25. srpnja u prijepodnevnim satima  u javnoj garaži Langov trg.

Nakon što je policija utvrdila da u Zagrebu ima oko 25.000 lažnih prebivališta, ponajviše iz BiH, Bandić je poručio da bi svi trebali poštivati zakone no, dodao je, on je gradonačelnik svih Zagrepčana, a ljude ne treba dijeliti.

“Pustite ljude da žive gdje žele, u ovom gradu nitko nije višak i svi su dobrodošli. Ovaj grad su gradili najbolje kćeri i sinovi cijele Hrvatske i BiH. Sam sam ovdje došao prije 42 godine, nisam rođen u Zagrebu, ali svi imaju jednake prilike, ja sam primjer, i mogu izvući Hrvatsku iz krize”, kaže Bandić.

Na pitanje kako je moguće da u metropoli ima toliko lažnih prebivališta, rekao je kako je to nedopustivo ali on sam nema nikakve veze s tim, nikoga nije prijavljivao i nema koristi od lažno prijavljenih.

Odgovarajući na pitanja rekao je kako ne zna je li se Domoljubna koalicija raspala ni hoće li se koalicije raspadati, te poručio da se njegova stranka zalaže za blagostanje, solidarnost, rad i zajedništvo, tj. ono što 16 godina demonstrira u Zagrebu.

“Budući da sam se kandidirao za premijera ne bacam nikome rukavicu nego nudim djela, sve kako bi mogli osigurati da cijela Hrvatska živi onako dobro kako se živi u Zagrebu”, kazao je.

Tekst: HINA

Foto: Mario ĆUŽIĆ/ZNA

Leave a Reply