TOMISLAV STOJAK: Gradonačelniku Bandiću zapadni dio grada i Špansko očito nisu prioritet!

TOMISLAV STOJAK: Gradonačelniku Bandiću zapadni dio grada i Špansko očito nisu prioritet!
Potpredsjednik HNS-a Grada Zagreba i gradski zastupnik Tomislav Stojak na konferenciji za medije u tržnici Špansko iznio kratku kronologiju dosadašnjih aktivnosti koje je poduzimao po pitanju natkrivanja tržnice Špansko. Od gradonačelnika Bandića zatražio je odgovor na pitanje u kojem se roku planira konačno napraviti krov nad ovom tržnicom.
– Već devet godina traje priča i „loptanje“ s krovom, nadam se da je konačno došlo to vrijeme kada će tržnica u Španskom dobiti svoj „krov nad glavom. Potrošeno je od 2008. do 2011. gotovo 500.000 kuna na projektnu dokumentaciju za krov i onda se odustalo od investicije! Kakvo je to planiranje i tko ima pravo na takav način razbacivati se našim novcima?- rekao je Tomislav Stojak konferenciji za medije, te izrazio nadu da riječi gradonačelnika Bandića, izgovorene za govornicom Gradske skupštine, kako će krov nad tržnicom Španskom uskoro biti riješen, nisu još jedno olako i nikad ispunjeno obećanje.
Tomislav Stojak je naglasio kako Gradskoj upravi Špansko i zapadni dio grada očito nije prioritet, jer sve što se događa u Zagrebu događa se u istočnom dijelu Zagreba.
– Zapadni dio grada Gradonačelnik i gradska uprava zadnjih desetljeća malo zaboravljaju!- kazao je Stojak.
Foto: GO HNS Zagreb

Leave a Reply