Zablistajte na plaži uz hit komade iz Palmersa

Zablistajte na plaži uz hit komade iz Palmersa

Od vibrantnih tonova, preko popularnog animal printa, do nezaobilaznih basic nijansi, aktualna Palmers kolekcija donosi sve što vam je potrebno za besprijekoran ljetni look.

Renomirani austrijski brand Palmers i ove se sezone izdvojio inovativnom ljetnom kolekcijom koja fokus stavlja na najkvalitetnije materijale u najljepšim ljetnim bojama i uzorcima. Kreativan mix besprijekorne funkcionalnosti i estetike rezultirao je neodoljivim modelima kupaćih kostima koji laskaju svakoj ženskoj figuri, osiguravajući potpuno novo, nevjerojatno iskustvo nošenja. Savršena forma i nenadmašna udobnost ključna su obilježja svih kolekcija ovog lidera na tržištu donjeg rublja, koji svake sezone iznova osvaja novim revolucionarnim rješenjima i originalnim dizajnima. Bogatstvo boja i uzoraka prožima sve ljetne linije branda Palmers, od atraktivnog swimwear asortimana do neodoljivih haljina za plažu koje su oličenje minimalističke elegancije s kojom nikad nećete pogriješiti.

Palmers kolekcija kupaćih kostima donosi pomno osmišljene modele izrađene od vrhunskih materijala, uz podstavljene vodootporne jastučiće za izvanredan push-up efekt, dok tehnološka Lotus inovacija osigurava sporije apsorbiranje vode i brže sušenje. Uz trokutasti bikini kao vječni klasik, jedan od vodećih trendova sezone su i bandeau modeli s odvojivim naramenicama koji se mogu nositi na obje strane, omogućavajući maštovito poigravanje različitim lookovima. Posebno mjesto u kolekciji pripalo je egzotičnim printevima poput atraktivnog leopardskog uzorka, dok se među vibrantnim tonovima izdvaja čarobna tirkizna nijansa kojom se odaje počast ljepoti i raznolikim bojama oceana. Uz maštovite kupaće kostime koji će udovoljiti svim željama i ukusima, aktualna Palmers kolekcija donosi i bogatu ponudu laganih haljina za plažu u kojima ćete se osjećati potpuno nesputano i slobodno. Vrhunac ljetne sezone je tek pred nama, stoga ne propustite priliku za kreiranje maštovitog looka s kojim ćete ovo ljeto privlačiti sve poglede!

Leave a Reply