EURO 2016./ANTE ČAČIĆ: Hrvatska reprezentacija = Domovina

EURO 2016./ANTE ČAČIĆ: Hrvatska reprezentacija = Domovina

Rekao je izbornik  Ante Čačić na konferenciji za novinare nakon pobjede nad Španjolcima.

-Hrvatska je napravila izuzetan rezultat , ova momčad neće pokleknuti ni pred kim. Ovo je prva etapa, mi i slijedeću subotu moramo pobijediti, i svaku slijedeću utakmicu moramo pobijediti.- rekao je izbornik Čačić.

Izborniku je bilo postavljeno pitanje o protivnicima u osmini finala, i da li nekog posebno priželjkuje.

– Svaka momčad koja dođe do osmine finala, ima svoju kvalitetu, mi nismo kalkulirali u niti jednoj utakmici tako nećemo ni u osmini finala. Naravno da je lakše kada krećeš u daljnja natjecanja iz ove pozicije na kojoj smo mi.- rekao je izbornik.

– Posebno bi se htio zahvaliti navijačima iz domovine koja nas je bodrila, i navijačima iz dijaspore, oni su bili naša snaga naš motor koji nas je tjerao dalje i bez njih ovog svega nebi bilo.- zaključio je Ante Čačić.

Ivan Perišić:Ova pobjeda je nešto neopisivo

Kakvo je raspoloženje u momčadi, od kuda ti crpiš snagu, za ovakvu igru, bilo je prvo pitanje upućeno strijelcu pobjedničko gola Ivanu Perišiću

– Ne znam kako se može opisati ova noć, ovo je tek početak. U dobroj sam formi, neka ovo traje što duže.- rekao je Perišić.

Izbjegli ste Talijane

– Mislim da su Talijani sretni jer su nas izbjegli. Mi smo večeras išli na pobjedu i to smo ostvarili.- rekao Ivan Perišić

Tekst: Inga ĆUŽIĆ/ZNA

Foto: Mario ĆUŽIĆ/ZNA

Leave a Reply