EURO 2016./ANTE ČAČIĆ: Sutra će te vidjeti Hrvatsku koja dolazi

EURO 2016./ANTE ČAČIĆ: Sutra će te vidjeti Hrvatsku koja dolazi

Rekao je izbornik Ante Čačić na konferenciji za novinare uoči utakmice sa Španjolskom.

Nekoliko sati prije konferencije za novinare došla je i kazna iz UEFE, Hrvatski nogometni savez biti će kažnjen iznosom od 100.000 eura, za huliganske ispade u drugom kolu Europskog prvenstva.

– Ishod kazne je poznat, i sigurno da nam je laknulo, ali mi smo se pripremama za ovu utakmicu posvetili odmah drugi dan nakon dolaska u Kamp.- rekao je izbornik Čačić.

Sa Lukom ili bez njega tek nakon treninga.

– Modrić je bio na pregledu, ozljede nema radi se o umoru, i tek nakon večerašnjeg treninga odlučit  ćemo hoće li Luka sutra biti u prvih 11.- rekao je Ante Čaćić.

Španjolski trener par svojih ključnih igrača sutra odmara, dali je to podcjenjivanje naše momčadi.

-Hrvatska sutra mora tražiti pobjedu, ja tu utakmicu doživljavam kao eliminacijski dio natjecanja, jer obje ekipe idu u osminu finala, i ovo je borba za daljnji tijek natjecanja. Ne smatram to nikakvim podcjenjivanjem.  – rekao je Ante Čačić.

Hrvatska se sa Španjolcima susrela i na prošlom Euru 2012., tada je Španjolska pobijedila 1:0.

– To se ne može usporediti jer to više nije ta momčad, kao što i hrvatska nije ista momčad. Svaka utakmica je drugačija od one prije, tako ni ovo nije za usporedbu. – rekao je Čačić.

– Sutra će te na terenu gledati Hrvatsku koja dolazi, i kakva bi to završnica EURA bila bez nas.- zaključio je izbornik Ante Čačić.

Tekst: Inga ĆUŽIĆ/ZNA

Foto: Mario ĆUŽIĆ/ZNA

Leave a Reply