EURO 2016./ANTE ČAČIĆ: Ovo smo gledali u Milanu i Poljudu, ovo je teroristički čin

EURO 2016./ANTE ČAČIĆ: Ovo smo gledali u Milanu i Poljudu, ovo je teroristički čin

Nakon skoro dobivene utakmice i sjajno odigranih 85. minuta Hrvatska reprezentacija ponovno je žrtva šačice huligana kojima je jedini cilj raditi nered i štetu Hrvatskoj reprezentaciji.

– Čestitam Češkoj reprezentaciji koja je uspjela izravnati rezultat. Mi smo dominirali kroz cijelu utakmicu, prvi problem se pojavio izlaskom Luke iz igre, a nakon toga bili smo izloženi teroru skupine divljaka, ovo smo vidjeli u Milanu, na Poljudu, njima nitko ne može stati na kraj, država se njima ne želi baviti, oni i dalje egzistiraju. Veliki broj Hrvata  rodoljuba se sramoti radi ovakvih huligana. Tužni smo jer smo odigrali zaista jednu dobru utakmicu koja je trebala imati drugačiji ishod.- započeo je konferenciju za novinare nakon utakmice sa Češkom izbornik Hrvatske reprezentacije Ante Čačić.

Pad koncentracije, vratio je Češku u igru.

– Primili smo gol zbog manjka koncentracije, veliki broj rodbine i prijatelja od igrača nalazili su se na toj tribini, igraći su se zabrinuli za njih, dobro da se duže nije igrao produžetak, jer tko zna kuda bi nas to dovelo.- rekao je Čačić.

– Previše se olako prelazi preko ovakvih stvari, Hrvatski nogometni savez ne može se sam boriti protiv ovakvih događaja.- zaključio je Ante Čačić.

Tekst: Inga ĆUŽIĆ/ZNA

Foto: Mario ĆUŽIĆ/ZNA

Leave a Reply