EURO 2016: Fokus je na Češkoj

EURO 2016: Fokus je na Češkoj

Na održanoj konferenciji za novinare u svom baznom kampu u Deauville pomoćni trener Ante Miše kratko je prokomentirao daljnji tijek priprema za slijedeću utakmicu.

Sve ide po planu bez obzira na smrtni slučaju u obitelji kapetana Darija Srne, za vrijeme jučerašnje utakmice kapetanu je preminuo otac, tako da je Srna u Metković otišao još jučer, a stručni stožer na čelu sa izbornikom Antom Čačićem otišao je nakon odrađenog jutarnjeg treninga na pogreb Srninog oca.

Vremena za slavlje nema hrvatska reprezentacija sprema se za slijedećeg  protivnika Češku, koja je bitno drugačija momčad od Turske.

– Moram reći da smo zadovoljni pobjedom, dobro smo pročitali Turke i pogodili ih gotovo u svemu. – rekao je pomoćni trener Ante Miše.

Hrvatska u petak igra protiv Češke, koja je u svojoj skupini za EURO bila na prvom mjestu u skupini je bila sa Turskom, Islandom, Nizozemskom, Kazahstanom i Litvom.

Češka je bitno drugačija momčad od Turske, igraju jednostavan nogomet, ako ćemo mi biti na nivou onda neće biti problema.- rekao je Ante Miše.

Nakon jučerašnje utakmice zdravstveno su svi dobro Čorluka danas nije trenirao zbog ozljede na glavi, Perišić je isto dobro, on je jučer zamijenjen zbog grčeva u nozi.

Izbornik Ante Čačić sa stručnim stožerom vraća se večeras u Deauville, a Dario Srna odluku o povratku donijet će u dogovoru s izbornikom.

 

Tekst: Inga ĆUŽIĆ/ZNA

Foto: Mario ĆUŽIĆ/ZNA

Leave a Reply