LUKA MODRIĆ: Ovako trebamo igrati, svaku utakmicu

LUKA MODRIĆ: Ovako trebamo igrati,  svaku utakmicu

… kada smo svi takvi onda protiv nas nitko nema šanse. Napravili smo vrlo važan prvi korak, sada moramo ići dalje.- rekao je Luka Modrić, strijelac pobjedničkog gola na utakmici protiv Turske.

Prvi korak je napravljen, upisana su tri boda, reprezentacija se vraća u kamp, nastavlja sa pripremama za slijedeću utakmicu s Češkom.

– Odigrali smo jako dobru utakmicu, odradili smo dobar posao i sada idemo dalje.- rekao je Ivan Rakitić nakon utakmice.

– Zavijali su mi glavu četiri puta, svakim udarcem rana bi se otvarala i zato me smetalo, a najviše kada su mi zamotali uši slabije sam čuo. Što se tiče igre tu moram posebno pohvaliti obranu, savršeno su odradili svoj posao.- rekao je Vedran Čorluka, nakon utakmice.

Hrvatski izbornik Ante Čačić, zadovoljan pobjedom nad Turskom

– Mislim da smo dobro odigrali, pogotovo nakon postignutog pogotka. Imali smo posjed lopte i zadovoljan sam rezultatom i izvedbom svoje momčadi. Nije uvijek lako zabiti, a pokušali smo zabiti i drugi pogodak. Mislim da sam napravio potrebne zamjene i da smo svih 90 minuta kontrolirali utakmicu. – rekao je izbornik Ante Čačić poslije dvoboja.

Prva utakmica je odrađena, pred Vatrenima je Češka s kojim igraju u petak 17.lipnja u Saint-Etiennu

– Igračima sam rekao da se više bojim Češke nego Turske, stoga bih rado što prije zaboravio ovu utakmicu i usredotočio se na sljedeću. Najvažnije je ostati koncentriran i ne planiramo se štedjeti, već dati 100 posto kako bismo ispravili današnje pogreške.- rekao je Ante Čačić.

Tekst: Inga ĆUŽIĆ/ZNA

Foto: Mario ĆUŽIĆ/ZNA

 

Leave a Reply