Predstavljen program 42. INA Delta Relly

Predstavljen program 42. INA Delta Relly

U Ininoj Upravnoj zgradi održana je konferencija za medije na kojoj je predstavljen 42. INA Delta Relly, koji će se održati 10. i 11. lipnja, ovogodišnju utrku predstavili su Zoran Obradović, predsjednik AK INA Delta, Tomislav Thür, izvršni direktor PF Korporativnih poslova, gradonačelnik Grada Zagreba Milan Bandić, Ivica Lovrić, pročelnik Gradskog ureda za obrazovanje, kulturu i sport, Berislav Čegelj, tajnik Auto kluba INA Delta Rallyja, kao i g. Josip Šimek, direktor utrke.

– Ponosni smo što već dugi niz godina podržavamo ovu vrhunsku utrku koja je odavno prerasla domaće okvire i prometnula se u važnu automobilističku priredbu u ovom dijelu Europe.- rekao je Tomislav Thür, izvršni direktor PF Korporativnih poslova.

INA Delta Rally najstarije je i najpopularnije automobilističko natjecanje u Hrvatskoj, koje je odsad dio FIA European Rally Trophyja što znači da se vozi po istim pravilima kao i Prvenstvo Europe.  Uvrštavanje utrke u viši rang natjecanja vozačima s najboljim rezultatima otvara se pristup Prvenstvu Europe te konačno i Svjetskom rally prvenstvu (WRC).

– Lijepo je to da se tradicija nastavlja i da mi iz Grada to podupiremo. Riječ je o atraktivnom sportskom događaju koje pozitivno utječe na zagrebačke gospodarske i turističke potencijale.- rekao je Milan Bandić.

Sve informacije vezane za INA Delta Rally možete naći ovdje

Tekst: Inga ĆUŽIĆ/ZNA

Foto: Mario ĆUŽI/ZNA

 

 

Leave a Reply