ANTE ČAČIĆ: Rezultat nije bio uvjerljiv

ANTE ČAČIĆ: Rezultat nije bio uvjerljiv

Nakon utakmice izbornik Ante Čačić dao je svoj komentar na večerašnju utakmicu u kojoj je Hrvatska postigla pobjedu i komentirao veliku kaznu FIFE.

– Hvala domaćinu Koprivnicu, žao mi je što rezultat nije uvjerljiviji.  Ovo je bila utakmica koja je mene zadovoljila iz razloga što sam vidio kako stoje na terenu. Imali smo dosta vratnica, puno šansi nismo realizirali. To se posebno odnosi na drugo poluvrijeme kada sam šansu dao mlađim igračima, koji su radili dosta grešaka iz želje da se dokažu. – rekao je Ante Čačić.

Dali je večerašnja igra Strinića, osigurala njegov plasman u prvu momčad?

– Budemo li imali potrebe za takvim igračem na toj poziciji, Strinić je puno napredovao u svojoj igri, i u potpunosti je zadovoljio moja očekivanja. – rekao je Čačić.

-Mi se za ovu utakmicu nismo spremali, niti smo posebno trenirali za nju. Mi se sada pripremamo za EURO, mi nemamo još uvijek naše ključne igrače, Modrića, Rakitića, Manđukića i Kovačića.

I za kraj kako  komentirate kaznu FIFE?

– Na žalost dogodilo se ono što nismo priželjkivali, ponovno ćemo imati prazne tribine. U sport se treba umiješati država, mi smo taoci šačice huligana, i neshvatljivo je da se po tom pitanju ništa ne rješava. Ovo je ogroman problem, nama će ponovo biti prazan stadion na važnim utakmicama za kvalifikaciju.- zaključio je Ante Čačić.

Tekst: Inga ĆUŽIĆ/ZNA

Foto: Mario ĆUŽIĆ/ZNA

Leave a Reply