Vijeće Gradske četvrti Maksimir održalo sjednicu na bazenskom kompleksu Svetice

Vijeće Gradske četvrti Maksimir održalo sjednicu na bazenskom kompleksu Svetice

Maksimir je kvart u kojem se realizira najviše projekata, a građani svoju četvrt zovu “četvrt projekata.

Za Vijeće Gradske četvrti Maksimir izuzetno je važno čuti što građani misle i s kakvim problemima se susreću, te stoga svoje sjednice održava po kvartu. 49. sjednica Vijeća Gradske četvrti Maksimir održana je na bazenskom kompleksu Svetice.

Dobrodošlicu vijećnicima zaželjeli su gospođa Renata Šoprek voditeljica Podružnice za upravljanje projektima Zagrebačkog holdinga i gospodin Bariša Kusić voditelj projekta, dok ih je kroz bazenski kompleks proveo glavni inženjer gospodin Mihovil Mihić.

Vijećnici su imali prilike vidjeti olimpijski bazen, bazen za rasplivavanje, tematski bazen za djecu, wellnes zonu koja se sastoji od turske kupelji, finske saune, bio saune, relax sobe, sobe za masažu, trofejne dvorane, caffe-a s panoramskom terasom, garderobe, uređenih vanjskih igrališta, kao i samo srce bazena-postrojenje za održavanje kompleksa.

Vijećnici su imali dojam da se nalaze u svemirskom brodu i zaključili da je to najljepši bazenski kompleks u ovom dijelu Europe, te s nestrpljenjem očekuju što skorije otvorenje kako bi ovo velebno zdanje bilo što prije dostupno građanima na korištenje.

– Maksimir je naš najzeleniji dio Grada Zagreba koji se svakim danom sve više razvija u četvrt sporta, zdravlja i rekreacije, te će Vijeće ove godine uložiti oko 6.000.000 kn u uređenje sportskih objekata i dječjih igrališta. Vijeće Gradske četvrti Maksimir ima sluha za sve zahtjeve i potrebe građana, pomno ih razmatra, osigurava financijska sredstva i u konačnici i realizira, – kazao nam je nakon obilaska bazena i održane sjednice predsjednik Vijeća Gradske četvrti Maksimir, Stanko Gačić.

Foto: Mario ĆUŽIĆ/ZNA

Leave a Reply