Počinje potraga za Internet kreativcima!

Počinje potraga za Internet kreativcima!

Kreativni svijet Interneta svakim je danom sve veći i vrlo je lako izgubiti se u moru kreativaca koji pokušavaju pronaći svoje mjesto i istaknuti se. U tom moru svega, također je sve teže pronaći kvalitetan sadržaj.

Place of Creators novo je mjesto na Internetu koje za svoju zadaću ima okupiti najkreativnije regionalne pojedince i predstavljati ih svijetu! Pored zanimljivih pojedinaca, cilj platforme PofC je nuditi zanimljiv i kvalitetan video sadržaj.

U svijetu već odavno trendove diktiraju i Youtube, Instagram, Facebook te Blog zvijezde, pojedinci koji su svoju slavu ali i profesionalno zanimanje stekli upravo kroz navedene društvene mreže, predstavljajući svoje talente ili strasti, bilo da je riječ o modi, kuhanju, pjevanju, plesanju, humoru, putovanjima, životinjama, slučajno snimljenim situacijama, nečem trećem ili čak igranju igrica. Internet je preplavljen sadržajem „ljudi iz susjedstva“ koji su stekli milijunske pratitelje a video sadržaj postao je jedan od najkonzumiranijih medija u svijetu. Brojke su neumoljive: mediji prenose da se dnevno samo na Facebook-u pregleda video sadržaja koji preračunato iznosi 500 godina!

Poznato je da je Justin Bieber dostigao današnji status upravo preko svog Youtube kanala dok je Rémi Gaillard od prodavača cipela do trenutačne zvijezde postao zahvaljujući zanimljivim videima provokativno-humorističkog sadržaja, a imena poput Zoella, Joe Sugg, Vitaly Zdorovetskiy, Superwoman, Roman Atwood ili Chiarra Ferragni poznata su imena i nadimci sve većoj internetskoj populaciji.

Hrvatska laganim koracima ulazi u taj svijet a potreba za zanimljivim i kvalitetnim video sadržajem koji kreiraju zanesenjaci, profesionalci, hobisti, usputni namjernici ili talenti, i to na jednom mjestu, dovela je do Place of Creators!
PofC je zamišljen kao mjesto koje će okupiti najzanimljivije kreativce koji sebe ili svoj rad žele predstaviti svijetu, a kako bi se odabrali najbolje, organizirana je velika audicija.

U ovaj projekt uključili su se poznati hrvatski i regionalni bloggeri, kreativci i YouTuberi kao ambasadori projekta i prvi utemeljitelji PofC zajednice!

Tako je, za početak, Place of Creators okupio:

Zvognja, najbrže rastući YouTube kanal u regiji koji danas broji 180.000 pretplatnika a pojedinačna Youtube videa u prosjeku su pregledana između 150.000 i 2 milijuna puta!;

Ellu Dvornik, travel i lifestyle bloggericu, „vladaricu društvenih mreža“, kako je mediji nazivaju, koja na svom Facebook profilu broji više od 220.000 tisuća pratitelja;

Marinu Mamić, čudo-od-šminke, koja potezom kista i raznim dekorativnim preparatima pretvara lica u koga god zaželi, bilo to Cher ili Luka Modrić;

Jelenu Skendžić s bloga Babushka, beauty, fitness and health blogericu poznatu po vrlo iskrenim i profesionalnim postovima i blogovima;

Isabellu Rakonić, fashion bloggericu s Pile of Style bloga koja okuplja više od 76.000 pratitelja na Instagramu te

Game of Bros, dvojicu braće koji većinu slobodnog vremena provode igrajući igrice a njihov hobi im polako ali sigurno prerasta u posao.

Okupila se zanimljiva i šarolika ekipa u Place of Creators zajednici, a kako bi postala još veća i bolja, PofC je u trenutačnoj potrazi za novim licima i kreativcima!

Sljedeća 4 mjeseca na www.pofc.tv svoj video materijale (spontane, namjerne, smiješne, plesne, pjevne, vesele, igrane, animirane, sportske, sa životinjama, biljkama ili bilo čim što se smatra vrijednim dijeljenja sa svijetom) mogu prijaviti svi i dobiti priliku da postanu dio buduće najveće zajednice Internet kreativaca! Projekt „Audicija“ traje sve do 1.9. Dovoljno je vremena da se čak i oni koji nemaju svoj Youtube kanal, ili dosadašnje video materijale odluče i pokrenu.

Ambasadori su snimili personalizirane pozive na audiciju, pogledajte prva tri videa, a nova videa slijede uskoro.

Prijave za prvu regionalnu Internet audiciju su počele!

Saznaj sve i prijavi se na www.pofc.hr i Facebooku PofC-a!

Leave a Reply