TOMISLAV STOJAK: Ostavka Darinka Kosora nije neočekivana

TOMISLAV STOJAK: Ostavka Darinka Kosora nije neočekivana

Nakon što je Darinko Kosor dao neopozivu ostavku na mjesto predsjednika Gradske skupštine Grada Zagreba, upitali smo Gradskog zastupnika HNS-a Tomislava Stojaka za komentar na novo nastalu situaciju.

– Nešto što uopće nije  neočekivana, potpuno je očito da je krenulo pozicioniranje za lokalne izbore, koje slijede za godinu dana, ali isto tako i pozicioniranje za moguće parlamentarne izbore u nekom skorom trenutku. Ovo je jedna situacija koja u skupštini traje već godinu dana i gospodin Kosor dosadašnji predsjednik  Gradske skupštine Grada Zagreba, nema podršku većinske liste i bilo je za očekivati da će on dati ostavku.- rekao je Tomislav Stojak.

Na 40. sjednici Gradske skupštine, 19. svibnja HNS neće sudjelovati u izborima novog predsjednika, biti će samo promatrači interesantne predstave koja će se odvijati.

– Ja ću lijepo kupiti kokice, neko bezalkoholno piće, sjesti u svoju klupu i gledati kako se oni koji žele biti vladajući u Gradskoj skupštini, a to nikako ne žele priznati da to jesu, dogovaraju tko će biti predsjednik Gradske skupštine.- zaključio je Tomislav Stojak.

Tekst: Inga ĆUŽIĆ/ZNA

Foto: Mario ĆUŽIĆ/ZNA.

Leave a Reply