Na zagrebačkom Žitnjaku otvorena nova Decathlon trgovina

Na zagrebačkom Žitnjaku otvorena nova Decathlon trgovina

Najveći lanac sportske opreme Decathlon 23. travnja otvara svoju novu trgovinu u Zagrebu – Zagrepčanke i Zagrepčani dobit će novo mjesto za kupovinu vrhunske sportske opreme za više od 70 sportova pod jednim krovom

Svečanom otvorenja novog zagrebačkog Decathlona prisustvovali su i veleposlanica Francuske u Hrvatskoj Michèle Boccoz, pomoćnik pročelnika Gradskog ureda za obrazovanje, kulturu i sport Grada Zagreba Milan Čolić te mnogobrojni prijatelji i partneri Decathlona.

– Veliko mi je zadovoljstvo najaviti otvorenje već četvrtog Decathlona u Hrvatskoj. Vjerujemo da ćemo svojom širokom ponudom vrhunske sportske opreme zadovoljiti očekivanja svih rekreativaca, profesionalaca i obitelji i na istočnoj strani glavnog grada kako bi užitak i dobrobiti bavljenja sportom bili dostupni svima. Upravo je to glavna strategija naše kompanije kojom želimo poticati  ljubav prema sportu, nudeći opremu za sve sportove pod jednim krovom po prihvatljivim cijenama.-  rekao je country manager Decathlona Michel Kappler.

Trgovina Decathlon Zagreb Istok tako otvara svoja vrata na adresi Siniše Glavaševića 5 (kod trgovačkog centra City Center one East) u subotu, 23. travnja u 9.00 sati. Posjetitelji će u vikendu otvorenja imati priliku sudjelovati u sportskoj vikend-avanturi te se i sami okušati u različitim atraktivnim sportovima i osvojiti prigodne popuste.

Foto: Mario ĆUŽIĆ/ZNA

Leave a Reply