HŠM: Poziv na sudjelovanje u programu “Moja škola je za pet!

HŠM: Poziv na sudjelovanje u programu “Moja škola je za pet!

Ovim putem javljamo kako Hrvatski školski muzej i ove godine sudjeluje u 21. edukativnoj muzejskoj akciji povodom obilježavanja Međunarodnog dana muzeja, pod nazivom KLIK na kulturni krajolik, od 18. travnja do 18. svibnja 2016. koju organizira Hrvatsko muzejsko društvo, Sekcija za muzejsku pedagogiju i kulturnu akciju. Školski muzej ove godine sudjeluje u edukativnoj muzejskoj akciji programom Moja škola je za pet!

Pozivamo sve učenike i njihove učitelje da nam pošalju fotografije svojih škola i školskih krajolika!

Kako bismo pokazali ljepote naših škola (osnovnih i srednjih), školskih krajolika (vrtova, igrališta…) pozivamo učenike i učitelje da fotografijom svoje škole posvjedoče da je upravo njihova škola za čistu peticu!  Hrvatski školski muzej već godina 115. godina čuva i stare školske fotografije, a učenici i učitelji koji pošalju fotografije svoje škole i  školskog krajolika postat će sudionici stvaranja povijesti za buduće generacije.

Fotografije (jpg format do 1MB) se mogu slati do 10. svibnja 2016., a na sam Međunarodni dan muzeja 18. svibnja najljepše i najbolje fotografije izložit ćemo u našem muzeju!

Fotografije šaljite na e-mail: idumbovic@hsmuzej.hr

Foto: Hrvatski školski muzej

Leave a Reply